Kotisiivouspalvelut

Palveluihimme kuuluu niin kertasiivoukset, muuttosiivoukset, urakkasiivoukset kuin säännölliset viikko- tai kuukausisiivoukset. Hoidamme myös mm. ikkunoiden pesut sekä parvekelasien pesut. Ydintoiminta-alueemme on Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen.

Siisti koti

Kotisiivouksen toimintaperiaatteemme

Siivouksen ajankohdasta (siivoustiheys, viikonpäivä, kellonaika) sovitaan asiakaskohtaisesti mahdollisimman pitkälle Sinun toiveittesi mukaisesti. Yleisimmin siivousta toivotaan suoritettavaksi joka toinen viikko. Tyypillisesti 2h+kk:n (noin 40-50 m2) viikkosiivouksessa menee noin 2,5 tuntia, 3h+kk:n (noin 60-70 m2) siivouksessa noin 3 tuntia ja 4h+kk (80-100 m2) noin 3,5 tuntia. Ajankäyttöön ja lopputulokseen vaikuttaa kuitenkin moni asia, kuten asiakkaan toiveet, siivoustiheys, kodin lähtösiisteys, kalustus jne.

Kotisiivoojan työhön voidaan hyvin sisällyttää muita kotitalousaskareita. Yleisimpiä toiveita on esim. pyykinpesu, silitys sekä vuodevaatteiden tuuletus tai vaihto.

Säännöllinen siivous tapahtuu meillä asiakkaan siivousvälineillä. Tavanomaiset siivousväineet ovat riittävät. Eri väriset mikrokuituliinat ovat hyvä ostos. Oma kotisiivooja neuvoo välineiden ja aineiden hankintoihin liittyvissä kysymyksissä.

Ennen kotisiivouksen aloittamista käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi siivottavat kohteet. Joustamme aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lomaviikkojen aikana siivousta ei todennäköisesti tarvita. Keväisin voimme hoitaa esimerkiksi ikkunoiden ja mattojen pesun. Mahdolliset sairastapaukset, sekä asiakkaan että oman kotisiivoojan osalta, sovitaan tapauskohtaisesti. Voimme tarjota joko tuuraajaan, siivouskertaa voidaan siirtää tai siivous voidaan tältä kerralta jättää kokonaan väliin.

Koska kysymys on Sinun kodistasi, pyrimme kaikessa toiminnassamme korkeaan laatuun ja ehdottomaan luotettavuuteen. Työntekijämme ovat vaitiolovelvollisia. Yksi tärkeimmistä tavoitteista on se, että sama kotisiivooja käy asiakkaan luona mahdollisimman pitkään.

Hinnoittelussa pyrimme selkiyteen ja siihen, että tarjoamamme hintataso on kilpailukykyinen.

Toimintamme on vastuuvakuutettu Aktiassa. Enimmäiskorvaussumma on 510 000 euroa. Myös työntekijämme ovat vakuutettuja. Yrityksemme tiedot voi tarkistaa kaupparekisteristä. Olemme ALV-velvollisia ja kuulumme ennakkoperintärekisteriin.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, niin sovitaan ensimmäinen tapaaminen. Tapaamisen yhteydessä arvioimme yhdessä siivoukseen käytettävän ajan, sovimme siivottavista kohteista ja keskustelemme muista käytännön asioista. Ensimmäisen siivouksen voi myös kätevästi ajoittaa ensimmäisen tapaamisen yhteyteen, jos se on ajankäytön suhteen mahdollista.

Kotisiivous Kodinparas